Malzemeler
-3 yemek kasigi domates salcasi
-3 adet orta boy domates
-1 adet limon
-3 adet tatli ve aci bober
-6 adet kornison tursu
-1 adet iri boy sogan
-4 dis sarimsak
-Sumak
-Sarimsak tozu
-3 adet tatli ve aci bober
-6 adet kornison tursu
-1 adet iri boy sogan
-4 dis sarimsak
-Sumak
-Sarimsak tozu
-Paprika
-Kimyon
-Tuz
-Kimyon
-Tuz
Yapilisi
Sogan,biber ve domatesi kesebildiginiz kadar ince dograyin.Robottan gecirmenizi tavsiye etmem cunku tatlar biraz degisiyor.Tursumuzuda ince sekilde dogruyoruz.Butun malzemelerimizi karistirip limonumuzunda suyunu sIkIp ekliyoruz.
Bu salsa sosunun acisini siz kendi damak tadiniza gore ayarlayin.Acisinin biraz fazla olmasi fajitaya daha guzel bir tat katiyor.Bu sosuda et yemeklerinin yaninda kullanabilirsiniz...
0 yorum:
Yorum Gönder